Wie is C-community?

In ons hart zijn wij pioniers & ontdekkers

C-community is een strategische, dwarsdenkende partner voor bedrijven die een omslag willen maken; die (nieuwe) groei willen realiseren; die de ambitie hebben om door te stoten naar de top.

In onze aanpak combineren wij de creativiteit en het conceptdenken van een designbureau met de strategische benadering van een communicatiebureau.

Sinds 1955 weet C-community met haar brede ervaring op het gebied van communicatie en design haar klanten telkens weer te verrassen met kwalitatief sterke en innovatieve concepten.

Onze historie zit in de reclame en communicatie. Toch zijn we van mening dat je met alléén communicatie weinig impact maakt op de business. Communicatie en design wordt vaker gezien als een aanvulling op de traditionele P van (online) Promotie. Gemiste kans! Communicatie moet juist hand-in-hand gaan met business modellen en de ambitie van uw bedrijf! Alleen zo kunnen we uw organisatie vooruit helpen. En dát is precies wat we doen.

Naast het vaste team beschikken we over een brede schil aan specialisten die we, desgewenst, per project kunnen inhuren.

In ons bureau spreken wij 5 talen vloeiend. Via onze netwerkpartners kunnen wij dit uitbreiden naar o.a. Russisch, Chinees, Arabisch, Turks en Pools.

C-community mensen zijn hoog opgeleide mensen in communicatie en creatie. Opleiding en ervaring (veelal internationaal) zorgt voor een gedegen pragmatische aanpak. U zit niet te wachten op theorie en modellen, maar op succes! Medewerkers binnen C-community worden regelmatig getraind en gecoacht. Zo bent u verzekerd van rendement uit ons talent.

w g

Brilliant

w g

Brainstorming

w g

Innovative

g w

Solutions

Werken bij C-community

De mensen bij C-community zijn concept-denkers, ontwikkelaars, designers, consultants, createurs, schrijvers, ontdekkers en in hun hart pioniers. Talenten die zichzelf continu willen ontwikkelen en telkens een betere versie van zichzelf willen worden voelen zich bij C-community thuis. Binnen onze organisatie vinden zij de veilige ruimte om te groeien. Bij ons kun je jezelf zijn en tegelijkertijd door communicatie een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij en onze klanten.

C-community is een wendbare organisatie die niet krampachtig vasthoudt aan bestaande verdienmodellen. Al meer dan 60 jaar weten we ons succesvol aan te passen aan de tijdsgeest. C-community mensen focussen zich op het centrale doel van ons bureau, het maatschappelijk belang dat we hebben en de behoeften van de klanten die we dienen.

Communicatiebureau, designbureau, C-community, communicatie, communicatievraagstuk, marketing, marketing en communicatie, strategische communicatie, strategisch design, team,, innovatief, creatief, communicatie en creatie, design

Onze mensen

Ons team bestaat uit mensen die qua persoonlijkheid, denkkracht, achtergrond, talenten, vaardigheden, interesses en ervaring elkaar aanvullen. Wat ons verbindt is onze nieuwsgierigheid, de ontdekkingstocht naar verbetering en vernieuwing en de dagelijkse uitdaging om tot inspirerende en duurzame oplossingen te komen voor vaak complexe communicatievraagstukken.

Onze ervaring met C-community is zeer positief. Zij zijn ultiem klantvriendelijk. Het is een zeer professioneel, enthousiast en deskundig team met persoonlijke adviezen. C-community bedenkt passende oplossingen. Ze zijn echte content creators, met een duidelijke inspirerende boodschap voor de betreffende doelgroep. Ze handelen snel en adequaat. Zelfs een spoedklus wordt op zeer korte termijn perfect geregeld. Perfectie staat bij C-community hoog in het vaandel, daar houden wij van!

Germaine Bormans

CEO, Curfs Logistics

We are really happy with having C-community as our creative agency. They have put in a lot of effort to get to know the ins-and-outs of our business, and as a result they deliver work that is smart, relevant, effective and to-the-point. You get the feeling that they really care about your business and that they feel proud about every piece of work they deliver. We have received positive feedback on the work C-community has done for us both externally and internally. And, on top of that, you can rely on them to get the job done. It has happened a few times where we urgently needed their help with important ad-hoc projects and they went the extra mile to help us out within a tight deadline. We don’t see C-community as just another supplier, but we see them as a respected partner we enjoy working with.

Chantal Spies

Brand Communication Manager, Stamicarbon

We zijn erg blij met de stappen die we samen met C-Community hebben kunnen zetten en de handvaten die ze ons hebben meegegeven ten aanzien van marketing en communicatie.

ORGfit - Consultancy

Mit der Entwicklung des „Walk of Life“ für unseren Messestand auf der BAU 2017 in München hat C-Community unseren Segmentansatz erlebbar und zu einem Highlight auf unserem Messestand gemacht. Der Besucher durchlief buchstäblich alle Lebensphasen und erlebte dabei, dass Tarkett-Bodenbeläge jedes Lebensalter und jede Lebenssituation begleiten. Mit C-Community haben wir einen Partner für dieses Projekt gefunden, der uns in der Konzeptentwicklung, im Design und in der Umsetzung professionell begleitet und immer ein hohes Maß an Flexibilität bewiesen hat.

Silke Loßnitzer

Marketing Manager, Tarkett

Elkaar uitdagen, de randen opzoeken wat uiteindelijk leidde tot een sterke inhoud in een creatief proces was meer dan uitdagend. Binnen vier maanden tijd hebben ze daarbij niet alleen een goed werkende website opgeleverd maar ook diverse andere online en offline communicatie- en marketingtools. Dankzij de ondersteuning van C-community kunnen wij onze klanten slagvaardiger benaderen en de dialoog aan gaan. Dit levert ons meer aanzien in onze markt en behalve een positieve impuls op bedrijfsresultaten ook handvatten voor het verbeteren van interne bedrijfsprocessen.

Van Aarsen Feedmill Solutions

C-community heeft ons goed geholpen ons niveau van communicatie te tillen van ‘product denken’ naar ‘waarde denken’. In het huidige economische tijdperk zoeken klanten in Flexpoint als hun HR partner een co-creator om hun organisatie, bedrijfsprocessen en personeel continu te verbeteren en te vernieuwen.

Luc Roos

Manager Services, Flexpoint

De kracht van C-community zit ‘m in de ijzersterke combinatie van structuur en creativiteit. Creatief, betrokken en efficiënt. Communicatie met oog voor de details en de grote lijnen. C-community staat voor kwaliteit.

Theo Strijbos

CFO, Seacon Logistics

bk

Over onze locatie

C-community heeft zich altijd weten te vernieuwen. Deze bijzondere tijd heeft ons weer tot bijzondere ideeën gebracht rondom het nieuwe, flexibelere werken dat past in het ‘nieuwe normaal’.
Om ondernemers een hand toe te reiken, wordt een deel van ons karakteristieke pand in de verhuur gezet. En met een bijzondere naam: Bedrijvenhuis Politiepost Klimmen. Voorzien van all-in voorzieningen bieden kleine én grotere bedrijfsunits de ideale werkruimte voor jou in de anderhalve meter economie. En wij van C-community? Ons nieuwe normaal blijft onze locatie in Klimmen, gecombineerd met thuiswerken. Dat bevalt prima.
Nieuwsgierig welke unit geschikt kan zijn voor jou? Bel Jos Toussaint van Damen makelaar op 06-537 26 921 en download de brochure.
kantoor, kantoorpand, c-community, klimmen