Waarom kiezen voor C-community

Wat is nu écht uw ambitie?

C-community biedt u een brede expertise en ervaring in strategische communicatie en design. Al sinds 1955 werken wij nationaal en internationaal vanuit onze basis in de Euregio, en weten we onze klanten steeds weer te verrassen met kwalitatief sterke en innovatieve communicatie-strategieën en designconcepten.

We zijn een sterke sparringpartner

Vooral voor organisaties in transitie. Door onze ervaring in strategische brainstormsessies en workshops helpen we u om het DNA van uw organisatie scherp in kaart te brengen en om tot de kern van uw ambitie te komen. Hier bouwen we op voort, en komen zo tot een maatwerk strategie en duurzame positionering die helpen uw ambities waar te maken.

Showcases

Enbi Plastics, showcase, branding

Klaar voor de toekomst!

Een uitstraling creëren die past bij hun ambities: dat deden we voor Enbi Plastics. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kennispartner en co-creator op het gebied van kunststof en silicone producten.
beyond medtech, showcase, branding

Community communicatie

Voor beyond ontwikkelden we een communicatiestrategie en branding en realiseerden we een logo, huisstijl, themabeelden en website.

Een greep uit onze klanten: