Communicatie Strategie & Branding

De wereld in staat stellen zichzelf te voeden: dat is het doel van Stamicarbon. Als wereldmarktleider in urea-technologie blijven ze pionieren en innoveren om de meest betrouwbare en duurzame technologieën op de markt te brengen. Wij helpen Stamicarbon om hun innovatieve concepten zo sterk en aantrekkelijk mogelijk te presenteren, in dit geval hun nieuwe productrange Controlled Release Fertilizer Design.

Sustaining the future

Om de groeiende wereldbevolking te voeden, zijn efficiëntere en duurzamere meststoffen nodig. Stamicarbon’s Controlled Release Fertilizer Design met PurActive Technology biedt de vereiste voedingsstoffen op het juiste moment en de juiste dosering, wat resulteert in een efficiënter gebruik van voedingsstoffen. Deze slimme innovatie helpt boeren hun opbrengsten te verbeteren en hun productie te optimaliseren. Deze boodschap hebben wij samengevat in een complete communicatiestrategie en branding, die geheel past binnen de algemene huisstijl van Stamicarbon, maar toch een onderscheidend vermogen heeft ten opzichte van de overige producten.

Storytelling & infomotion

Om de vrij complexe materie van kunstmestreceptuur en de waarde van Stamicarbon’s nieuwe Controlled Release Fertilizer Design duidelijk te kunnen communiceren, hebben wij een animatie ontwikkeld waar op laagdrempelige wijze wordt uitgelegd hoe het product werkt en wat de voordelen zijn voor de klant, en de wereld.