Verdygo

Schoon water is vanzelfsprekend – voor ons dan. Maar hoe zorg je ervoor dat schoon water ook vanzelfsprekend is in andere delen van de wereld? En hoe maak je waterzuivering toekomst-proof? Dat waren vragen die Waterschapsbedrijf Limburg zichzelf stelde. Het antwoord? De innovatieve, modulaire ontwerp- en bouwtechniek Verdygo. Hiermee wordt waterzuivering goedkoper, duurzamer én volledig flexibel. In Nederland en in de rest van de wereld.

 

In 2013 stond C-community aan de wieg van Verdygo. We ontwikkelden de internationale communicatiestrategie en de onderscheidende en relevante positionering. Vanuit deze basis hebben onze naamspecialisten de naam Verdygo bedacht. Verdygo betekent letterlijk ‘Go Green’ en geeft daarmee de waarde aan van schoon water voor zowel mens en dier als landbouw en industrie. Schoon water als motor voor een gezond leven, een duurzame landbouw en een goed functionerende procesindustrie.

 

Vanuit de naamgeving is vervolgens het logo ontwikkeld en door ons gedeponeerd. Ook ontwikkelden we een bijpassende dynamische huisstijl, website en online communicatie. Voor Verdygo Simpelveld, de eerste waterzuiveringsinstallatie die is gebouwd volgens de Verdygo-techniek, realiseerden we de volledige bebording. In dit project konden wij ons bewijzen met een totaalaanpak, van A tot Z.