Tarkett

Van geboorte tot scholing en opleiding, op het werk, tijdens winkelen of in de horeca en hospitality… Tarkett biedt diverse functionele en esthetische oplossingen op maat waarmee opdrachtgevers de optimale vloer kunnen selecteren voor hun doel. Om dit op een interessante en interactieve manier te introduceren tijdens de tentoonstelling BAU in München, bedacht C-community voor haar Duitse klant Tarkett en Desso een communicatie-invulling onder het motto “Walk of Life”. Volgens deze holistische benadering kunnen opdrachtgevers innovatieve en duurzame vloeroplossingen op maat kiezen voor elke leefruimte en elke fase van het leven. Een slimme zet waarmee onze klant in een zeer concurrerende markt flexibel kan inhaken op specifieke individuele klantbehoeften en wensen.

 

De door ons bureau bedachte themabeelden en headlines zijn door standbouwer Chiaradia Exhibitions vertaald naar een echte “Walk” in de beursstand. Hierin konden bezoekers niet alleen de verschillende vloerbedekkingen zien maar ook aanraken en zelfs eroverheen lopen en testen om zo de voordelen volledig te ervaren.

 

In het centrum van het standconcept stond de “duurzaamheidboom”, een symbool van de gemene deler tussen alle Tarkett en Desso product sustainability-activiteiten.