Seacon Logistics

Seacon Logistics is dé logistieke ketenregisseur met een maritieme karakter in de logistieke dienstverlening en loopt al 30 jaar voorop in het toepassen van multimodale transportconcepten. Seacon Logistics is voor haar klanten een kennispartner om de logistiek sneller, betrouwbaarder en milieuvriendelijker te maken en organiseren.

 

De wereld van de logistiek verandert steeds sneller en ook Seacon Logistics heeft zich als organisatie verder moeten ontwikkelen om de positie van logistieke ketenregisseur te behouden en te versterken. Deze veranderingen brengen met zich mee dat de interne organisatie zich anders moet gaan gedragen en verhouden richting elkaar en richting de klant, om samen verder te kunnen groeien en betere services te kunnen bieden. Het gedrag van mensen binnen een organisatie heeft een grote invloed op hoe klanten een organisatie ervaren en of de gewenste positionering begrepen wordt.

 

Om de interne organisatie voor te bereiden op de komende veranderingen en gewenst gedrag ter bevordering van de positionering en onderscheidend vermogen te stimuleren, heeft C-community voor Seacon Logistics Employer Branding- en Communicatieconcepten ontwikkeld, waarbij via o.a. een animatie en landingspagina het personeel kort en laagdrempelig meegenomen wordt in het waarom en hoe van de veranderingen die het bedrijf in de nabije toekomst gaat doorvoeren.