Limpens Elsloo

Mensen maken het verschil. Dat realiseren ze zich bij Limpens Elsloo maar al te goed. Dat ze écht oog voor de mens achter de medewerker hebben, blijkt uit de positieve sfeer en toewijding onder het personeel. Geen wonder dat zo veel medewerkers al jarenlang in dienst zijn.

 

Toch is er altijd ruimte voor verbetering en blijft het werven en behouden van het juiste personeel zelfs voor een bedrijf als Limpens een uitdaging. We hebben daarom voor hen een geïntegreerde communicatiestrategie uitgezet. Een sterkere interne communicatie zorgt voor meer samenhang binnen de organisatie en begrip voor waar de organisatie in zijn geheel voor staat. Wat de doelen zijn waar ze met z’n allen aan werken. Door deze inzichten vatbaar te maken voor personeel, creëer je een sterkere bedrijfscultuur. Dit resulteert in efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde klanttevredenheid, én verhoogt het gevoel van saamhorigheid binnen het bedrijf. En dát merkt de buitenwereld – potentiële medewerkers en klanten – ook! Zo komt je als bedrijf echt vooruit.

Op het gebied van externe communicatie hebben wij voor Limpens een mooie bijdrage mogen leveren in de vorm van een gloednieuwe bedrijfsfilm. Hierin worden alle afdelingen van het bedrijf op specifieke wijze uitgelicht. Dit hebben wij gedaan door bestaand beeldmateriaal van de klant te combineren met nieuw filmmateriaal en animaties, waarin door ons gecreëerde iconen tot leven komen. Deze bedrijfsfilm is ook opgedeeld in kleinere afdelingsfilms. Zo kan Limpens Elsloo haar boodschap flexibel inzetten naar de verschillende doelgroepen waar zij zich richt.