Flexpoint

Flexpoint is een internationale HR dienstverlener met meer dan 750 medewerkers en circa 50 vestigingen in Nederland en Belgiƫ die voornamelijk actief zijn binnen de marktsegmenten industrie, office en logistiek. In de branding zoals voor Flexpoint gerealiseerd staan de drie kernwaarden van de organisatie centraal: authenticiteit, ondernemerschap en relatiegerichtheid.

 

Op strategisch niveau is dit door ons vertaald naar storytelling om Flexpoint te helpen naar de positie van mentaal leiderschap binnen een zwaar concurrerende markt. In het hoofd van de Flexpoint klant hebben wij de juiste merkassociaties gecreƫerd, opgebouwd en ondersteund door relevante en betekenisvolle beleving.

 

Op tactisch-operationeel niveau hebben wij cross mediaal ingezet op het voeren van een sterke interactie en merkdialoog tussen Flexpoint en haar klant in het segment werkgever c.q. werknemer. Bij een mentale marktleiderspositie hoort tenslotte ook marktleidersgedrag in de communicatie. Door de creatie van relevante waarde concepten word sterk ingezet op het maken van concrete afspraken. Door het voeren van de juiste relatiemarketing worden bestaande klanten ambassadeurs. Door slimme acties online ontstaat conversie en traffic.