Het begin van een sterk merk

Onze klant Snijders Vleeswaren kwam bij ons met de ambitie om een nieuw en innovatief online luxe worstmerk te creëren, gebaseerd op een oud familierecept en enkel bereid met traditionele, biologische ingrediënten. Voor dit merk creëerden we een echte story, dat door middel van storytelling op de website en social media accounts de juiste doelgroepen aanspreekt.

Pure ingrediënten, authentieke smaak, unieke branding

Phelines worsten zijn hoogwaardige biologische droge worsten in een hogere prijsklasse en daarmee dus uitermate geschikt als luxe geschenk. Hierop is ook de complete branding stijl van Phelines gebaseerd. De verpakkingsmaterialen zijn zorgvuldig gekozen om de best mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen, ook bij transport. De worsten zijn luxurieus verpakt in een vet absorberende en luchtdoorlatende wikkel, met daaromheen een luxe doos die geleverd wordt in een mooie draagtas. Al deze elementen samen zorgen ervoor dat de Phelines worsten niet alleen lekker zijn, maar er ook nog eens prachtig uitzien.

Het gemak van online

Wat Phelines onderscheidt van andere worstmerken, is dat zij enkel online te koop is. Voor onze klant hebben wij hiervoor een complete webshop gebouwd, die volledig automatisch de bestellingen opneemt en klaarzet voor verwerking bij de klant.
Phelines