Hoe werkt C-community voor u?

C-community, branding, hoe, identiteit

Alles begint bij uw DNA

C-community helpt klanten vanuit hun interne DNA en kernwaarden een communicatie en creatieve strategie op te zetten die past als een maatwerkpak. We helpen bij het ontdekken, duiden en naar buiten brengen van uw identiteit.

De perfecte vertaling

Zodra de hoofdrichting staat, zorgt C-community voor een perfecte vertaling in inhoud, context, beeld, storytelling en alle technische aspecten. We bouwen een online en offline merk om de beste match én langdurige verbindingen te maken met uw klanten en stakeholders. En waarmee u tevens uw interne organisatie kunt versterken, inspireren en motiveren. Zo komen wij tot tastbare en zichtbare ideeën en oplossingen met een blijvende impact, voor welk medium dan ook. C-community kan u ook op andere niveaus ondersteunen op het gebied van strategie, bijvoorbeeld om te komen tot nieuwe interne processen of bij het aanboren van nieuwe markten en verdienmodellen.
C-community, stroytelling, communicatie, copywriting
C-community, communicatie strategie, creatieve strategie, storytelling, branding,

Wij zien u als onze partner

C-community werkt als co-creator multidisciplinair en cross-cultureel aan het waarmaken van uw ambities op het gebied van communicatie en design. Onze mensen hebben een verrassende, complementaire en hoogwaardige mix aan skills en internationale werkervaring. Van storytelling tot bewegend beeld tot webdesign en social media strategie, C-community is uw one-stop-shop voor uiteenlopende projecten.

Showcases

Curfs Logistics, showcase, branding, website

Hoe word je online beter zichtbaar?

Voor onze klant Curfs, full-service logistiek dienstverlener, hebben we de online zichtbaarheid verbeterd.
Van Aarsen feedmills

Wat maakt succes?

Hoe beter het voeder voor het dier, hoe beter uiteindelijk het vlees dat de consument koopt. Zo eenvoudig is het. The vital link to the feed chain is een krachtige positionering uitgevoerd met levendige beelden.
Ruijters vastgoedmanagers, branding, huisstijl

Show, don’t tell!

Laat zien wie je echt bent. Dat doen we bij Ruijters Vastgoedmanagers letterlijk en figuurlijk.