Merkpositionering & branding

Een uitstraling creëren die past bij de ambities van de klant: dat deden we voor Enbi Plastics. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kennispartner en co-creator op het gebied van kunststof en silicone producten. Met een sterke communicatiestrategie en rebranding zijn ze ook op communicatief gebied klaar om hun grote ambities voor de toekomst te realiseren.

Branding

We ontwikkelden onder andere een nieuwe website, beursstand en brochure. Ook advies en uitvoering op het gebied van social media en e-mailings nemen we voor onze rekening.

Co-creating a successful brand

Ook op de beurs zorgt de Enbi Plastics communicatiestrategie en onderscheidende branding voor een opvallende aanwezigheid en duidelijke positionering als echte partner in creatie.

Samen werken aan de beste oplossing voor uw probleem

Vooruitdenken zodat u vooruit komt. Gaan voor eindresultaten die tot in de puntjes kloppen. Dát is wat co-creatie voor ons betekent. En dit is precies de boodschap die wij tot uiting hebben gebracht in de corporate brochure van Enbi Plastics.

LSR Storytelling

Als proactieve onderneming is Enbi Plastics altijd bezig met innovatie om haar klanten beter te kunnen bedienen. Een grote ambitie van Enbi Plastics was om haar dienstenpakket uit te breiden met de Liquid Silocone Injection Moulding. In de huidige Injection Moulding markt is er namelijk steeds vraag naar de flexibele toepassingen met Liquid Silicone Rubber. Hiervoor hebben wij ingezet op storytelling, en verschillende inspirerende LSR Stories geschreven die de lezer aanspreken vanuit verschillende instapniveaus. Deze hebben we gebundeld in een eigen Enbi LSR Story Boek.

Merkcommunicatie Advertentie

Hoe kunnen we onder een groot publiek de toegevoegde waarde van Enbi Plastics als co-creator communiceren? Niet door een opsomming van diensten, machines en technische mogelijkheden te laten zien! In deze advertentie nemen we de lezer mee in hoe Enbi Plastics samen werkt om de best mogelijke oplossing te realiseren op het gebied van geavanceerde kunststof- en LSR injection moulding-toepassingen.

LinkedIn Campagne

Online het merk versterken en potentiële leads aantrekken; dat doen wij voor Enbi Plastics via een LinkedIn Promotie campagne. Voor een aantal verschillende onderwerpen hebben wij een overkoepelend contentplan gecreëerd, van waaruit we de verschillende posts, compleet met beelden en hashtags gerealiseerd hebben. Neem een kijkje op de LinkedIn pagina van Enbi Plastics om de resultaten te zien.
Merkpositionering & Branding – Enbi Plastics