Online positionering

Voor onze klant Curfs Logistics, full-service logistiek dienstverlener, hebben we de online zichtbaarheid verbeterd. We hebben voor hun bestaande website sterke en SEO-proof webteksten geschreven in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. In onze aanpak combineerden we SEO met storytelling en zeer doelgroepgerichte teksten.

Employer Branding

Voor een specialistisch logistiek bedrijf zoals Curfs Logistics, is het aantrekken en behouden van goed personeel noodzakelijk om in de toekomst net zo succesvol te kunnen opereren als nu. Door de bedrijfscultuur een gezicht te geven middels een positieve en herkenbare employer communicatie, maakt Curfs duidelijk wat de waarde van hun personeel is en wat de verwachtingen zijn ten opzichte van nieuw personeel. Deze employer branding wordt voornamelijk ingezet via de verschillende social media accounts, voor zoveel mogelijk feedback en spreiding.

Employer communicatie

Een goede medewerker is een goed geïnformeerde medewerker. C-community heeft voor Curfs Logistics een nieuwsbrief template mogen ontwikkelen, dat geheel in lijn ligt met de onlangs gelanceerde employer branding en nieuwe online positionering. Met deze nieuwsbrief introduceert Curfs haar nieuwe stijl van branding en communicatie aan de medewerkers en laat zien dat zij continu investeren in hun medewerkers.

All-in-One Strategie

Logistiek gaat niet alleen over tijd of afstand. Het gaat over een nieuwe manier om mensen met elkaar te verbinden. Curfs Logistics is continu op zoek naar nieuwe manieren en diensten om hun klanten optimaal te ontzorgen bij alle logistieke functies. Met het Curfs All-In-One dienstenconcept, krijgen opdrachtgevers supply chain oplossingen waarmee ze hun logistieke keten kunnen transformeren. Vanaf productie tot uitlevering aan de eindklant. C-community heeft voor All-In-One de complete strategische communicatie gecreëerd. Dit uit zich in verschillende communicatietactieken. Van doelgroepgtargeting, PR, beursdeelname alsook online en offline communicatie via een compacte brochure in 3 talen
Curfs Logistics, Curfs, full-service logistiek dienstverlener, Employer communicatie, online