Strategische communicatie, positionering & branding

Hoe beter het voeder voor het dier, hoe beter uiteindelijk dat wat de consument binnen krijgt. Zo eenvoudig is het. Van Aarsen neemt hun cruciale rol in de “agro voederketen” serieus bij het helpen realiseren van een optimale mengvoeder-productie. Wij, op onze beurt, nemen onze rol serieus in het in de markt zetten van Van Aarsen. The vital link to the feed chain is een krachtige positionering uitgevoerd met levendige beelden.

Online vs Offline

Altijd op zoek naar een krachtig samenspel tussen online en offline. Zo bieden we de klanten van Van Aarsen altijd de kortste weg naar de voor hen meest relevante informatie; van emailings, tot website en Google AdWords Campagnes.

Een merk tot leven brengen

De nieuwe brandpositionering is door ons tactisch vertaald naar o.a. beursstand, website, e-mailings, nieuwsbrief en corporate brochure.

Van strategie tot communicatie-tactiek

Zie hier een aantal voorbeelden van tactische vertalingen van de communicatiestrategie naar productcommunicatie, waarin de waarde van de Van Aarsen “vital link to the feed chain” middels slimme visualisaties aan de doelgroep kenbaar wordt gemaakt.
Van AArsen, Strategische communicatie, positionering & branding