Zo bereikt u uw doelen met Google AdWords!

14-03-2017

C-community, SEA, Search Engine Advertising, Google AdWords, online advertenties, conversies, leads, SEO, AdWords-advies, Limburg, Zuid-Limburg

Wilt u meer bezoekers op uw website? Meer telefoontjes en offerte-aanvragen? En uiteindelijk: meer klanten? Met online adverteren via Google AdWords helpt C-community u om uw ambities te realiseren. Met een professionele aanpak vergroten wij de naamsbekendheid van uw bedrijf, trekken wij meer potentiële klanten voor uw organisatie aan en zetten wij waardevolle leads om in conversies. Of uw bedrijf nu lokaal, nationaal of wereldwijd opereert: met de juiste inzet van Google AdWords geven wij uw business vleugels!

Hoe werkt Google AdWords?
Stelt u zich eens voor dat u machines verkoopt. Zou het dan niet mooi zijn als u precies die mensen kunt bereiken die op zoek zijn naar uw machine? Dat u alleen betaalt als iemand daadwerkelijk doorklikt naar uw website? En dat u precies kunt zien wat het resultaat is van uw advertentie? Met Google AdWords kan het! U bereikt precies die klanten die u zoekt: wereldwijd of op dorpsniveau.

Het principe van AdWords: iemand typt op Google een bepaalde zoekterm in en het eerste resultaat op zijn beeldscherm kan uw advertentie zijn. Dit klinkt simpel maar is het niet! C-community helpt u om de juiste zoekwoorden-campagne op te stellen zodat u gevonden wordt en adviseert wat u maximaal moet willen betalen voor iemand die doorklikt. Daarbij gaan we doelgericht te werk. U bent niet geïnteresseerd in mensen die ‘een machine’ zoeken, u wilt iemand die bijvoorbeeld een bepaald type glasbewerkingsmachines nodig heeft. U bent meer geïnteresseerd in iemand die een bepaald model wil kopen dan in iemand die nog in de oriëntatiefase zit. Dit scherp inrichten vraagt de hand van de meester.

Meten is weten!
Het grote voordeel van Google AdWords ten opzichte van traditionele offline advertenties, is dat de resultaten exact meetbaar zijn. Zet u een advertentie in een krant of vakblad, dan zult u nooit weten hoe veel mensen er een blik op werpen. Als u adverteert via Google – wereldwijd veruit de populairste zoekmachine – weet u hoe veel mensen uw advertentie zien en welk deel daarvan doorklikt. Maandelijks ontvangen klanten van C-community een helder overzicht van de resultaten. Denk daarbij aan de hoeveelheid telefoontjes naar uw bedrijf, ingevulde contactformulieren, aangevraagde offertes of aanmeldingen voor uw nieuwsbrief.

Het is niet de vraag wat online adverteren u kost,
maar wat het u oplevert!

Investeren voor het beste resultaat
Een veelgestelde vraag is welk budget er nodig is voor AdWords. Maar het is niet de vraag wat Google AdWords kost, maar wat het u oplevert! Uw ROI (Return On Investment) is waar het om draait. Uw budget stellen wij samen met u vast aan de hand van uw doelen en doelgroep. Een wereldspeler met meertalige campagnes zal meer moeten investeren dan een klein regionaal bedrijf, en een grote webshop geeft logischerwijs meer uit dan een kleine fysieke winkel. Wij zorgen ervoor dat uw investering past bij uw doelen en ambitie!

Waarom een verkeerde aanpak van AdWords funest is
Voor veel bedrijven die besluiten AdWords zelf uit te proberen, loopt dit uit op een teleurstelling. Zonder de juiste aanpak bent u nergens! Het ontbreken van een (goede) campagnestructuur, de verkeerde zoekwoorden of landingspagina’s, gebrek aan targeting of uitsluitingszoekwoorden: er zijn talloze factoren die van belang zijn voor AdWords-succes. Met het inschakelen van de expertise van C-community voorkomt u dat u in deze valkuilen trapt. Wij zorgen voor een solide campagne!

Blijven optimaliseren!
Een plant die geen water krijgt, gaat dood. Zo werkt het ook met AdWords: zonder de juiste optimalisatie is uw campagne gedoemd te mislukken. Om het meeste te halen uit uw online advertenties, geven onze experts dagelijks aandacht aan uw campagne en wordt deze op een professionele manier geoptimaliseerd. U ziet dit terug in de resultaten. Ook hier geldt: op de juiste manier investeren loont!

U wilt meer klanten? Meer omzet? U wilt groeien? C-community kent de geheimen van een goedlopende AdWords-campagne en vertelt u graag hoe u deze voor uw bedrijf kunt inzetten.

Maak meteen een afspraak via 045 405 88 00 of info@c-community.com!